Social

# 2033 sfarsitul lumii # previziuni cutremuratoare #carmen harra #previziuni #sfarsitul lumii #ateneu

Carmen Harra, previziuni cutremuratoare! 2033 este noul 2000. Vine sfarsitul lumii? Ce spune clarvazatoarea

Clarvazatoarea Carmen Harra face predictii cutremuratoare pentru urmatorii ani. Aceasta afirma ca anul 2033 este anul in care Iisus va veni pe Pamant, dar si anul in care va fi sfarsitul lumii.

 

Clarvazatorarea a afirmat ca interpretarea calendarului mayas, in care se spunea ca in anul 2000 va fi sfarsitul lumii, este gresita. Aceasta afirma ca, de fapt, anul 2033 este anul in care lumea se va sfarsi, afirmand ca Iisus a spus ca se va intoarce dupa 2.000 de ani, asta insemnand in 2033, deoarece acesta a murit la varsta de 33 de ani.

“Anul 2000, in calendarul mayas se spunea ca e sfarsitul lumii. Noi am uitat sa adaugam la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus ca «Eu am sa revin dupa 2000 de ani». Si daca adaugam la 2000 de ani 33 cand a murit Hristos ajungem la 2033. Toate calculatiile spun ca din anul 2020 pana in 2033 sunt urmatorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi sa trecem pragul asta, sa supravietuim sau sa fim eliminati. Toata filozofia asta metafizica, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre aceasta perioada extrem de importanta de trecere de la sfarsitul unei ere”, a transmis Carmen Harra.

Probleme economice grave in urmatorii ani

De asemenea, Carmen Harra a declarat ca din punct de vedere economic, anul 2022 va fi unul dezastruos.  Aceste probleme vor dura pana in anul 2029.

"Economic, pana in 2025 - 2029, problemele se exacerbeaza, deci se ajunge la o cadere monetara globala, care va duce la inlocuirea monedelor, inlocuirea banilor de hartie, mergem spre o moneda electronica, incercand sa se salveze o situatie prin altceva.

Conducatorii lumii isi dau seama ca problema economica este pe undeva scapata de sub control. Dar pana in 2029, in mod ciclic, daca ne intoarcem pana in 1929, cand a fost colapsul mondial, cu 100 de ani in urma, lucrurile se repeta ciclic, se repeta karmic. Asistam la o situatie similara, dar de alte proportii, din punctul meu de vedere, mult mai dramatica de data asta si mult mai grava.

Eu am zis mereu ca vin anii de virusuri. Perioada omenirii din urmatorii 10-12 ani este destul de dureroasa, pentru ca trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioada de mare incercare emotionala, psihologica, sociala, economica, monetara, cum vreti sa o numiti. Nu numai cred ca o sa vina mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri", a spus Carmen Harra, la Antena 3, potrivit DCNews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea