Social

#sinucidere #carmen harra #madalina manole

Carmen Harra a vorbit cu spiritul Madalinei: "Mesajul de pe mobil nu este scris de mine, ci de Petru"

Carmen Harra , controversata clarvazatoare , sustine ca a avut o discutie cu spiritul Madalinei Manole, care i-a marturisit ca nu a vrut sa se sinucida.

Harra sustine ca a aflat de la sufletul Madalinei Manole ca nu a fost vorba de sinucidere, moartea cantaretei fiind accidentala.

"A existat o discutie foarte aprinsa cu Petru, pentru ca a ajuns foarte tarziu acasa in acea seara. Totul s-a intamplat la miezul noptii. N-am stiut ca substanta respectiva este pesticid, pentru ca pe sticla respectiva nu era nicio eticheta. A fost vorba de o combinatie cu substanta toxica, insa neintentionata. Lui Petru ii este frica de faptul ca ar putea fi acuzat de moartea mea, din cauza certurilor noastre care, de la un moment dat, au devenit violente. Ma agresa fizic. Voiam sa divortez de Petru si am avut discutii pe aceasta tema", i-ar fi spus sufletul Madalinei lui Harra, potrivit ring.

Moartea Madalinei i-ar fi socat pe sotul si soacra ei, astfel incat ei au ezitat inainte sa cheme salvarea si chiar ar fi scris mesajul gasit pe telefonul artistei.

"Petru si mama lui nu au chemat Salvarea imediat dupa ce m-au gasit. Amandoi se uitau la mine si nu stiau ce sa faca. Mesajul gasit pe telefonul mobil nu este scris de mine, ci de Petru", ar mai fi spus spiritul Madalinei.

Clarvazatoarea sustine ca Madalina nu a fost fericita alaturi de Petru, pentru ca l-a iubit in continuare pe primul ei sot, Serban Georgescu , care a murit in 2007.

"Nu am fost fericita alaturi de Petru, chiar daca din afara totul parea foarte frumos. Pe Petru il deranja afectiunea mea fata de Serban si am avut discutii aprinse cu el din cauza obsesiei mele. Ma acuza ca sunt nebuna, imi cerea sa incetez. Nici preotul la care m-am confesat nu m-a inteles. Acum sunt foarte linistita. Nu m-am sinucis si regret ca port aceasta Stigma si am fost condamnata pentru ceva ce n-am facut. Este nedrept", spune Carmen Harra ca ar fi aflat de la sufletul Madalinei.

Se pare ca vor mai urma dezvaluiri in cazul mortii Madalinei. Carmen Harra spune ca spiritul cantaretei i-a transmis ca totul se va clarifica in 2011. "Inspre primavara se vor clarifica lucrurile si voi scapa de stigmatul sinuciderii. Cineva va marturisi adevarul. Nu va fi nimeni acuzat de moartea mea. Voi fi deshumata si reingropata in alta parte, pentru ca nu sunt clare rezultatele autopsiei legate de combinatia de substante. Vreau sa fiu inmormantata langa Serban", a mai dezvaluit Carmen Harra in ring.


Galerie foto: Madalina Manole

Viata Madalinei Manole in vorbe, cantece si imagini



Citeste si

Eniko, vaduva lui Serban Georgescu: "Lasati-o pe Madalina sa se odihneasca in pace"

Madalina a incercat sa se sinucida si cu diluant. Citeste mesajul de adio integral

Simona Gherghe a refuzat sa transmita de langa sicriul Madalinei: "Mi se pare o indecenta uriasa"

Parintii Madalinei Manole: "Daca fata noastra s-a otravit, Petru a impins-o"

Sotul Madalinei: "Nu este ea de vina! O sa se afle in curand!"

Sinucigasii incep sa o imite pe Madalina Manole

Madalina Manole, inmormantata vineri cu slujba in afara bisericii!

"Ultimul interviu al Madalinei" a fost inventat!

Corina Chiriac: "Madalina Manole a murit de inima rea"

Au venit rezultatele autopsiei: Madalina Manole s-a sinucis

Trupul neinsufetit al Madalinei Manole, depus in foaierul Salii Radio

Madalina Manole, ucisa de pastilele pentru slabit?

Madalina Manole s-a sinucis, spun procurorii

S-a gasit o sticla de insecticid langa corpul Madalinei Manole!

Madalina Manole s-a sinucis! A lasat un mesaj de adio

Ce a scris Madalina Manole in mesajul de adio

Madalina Manole, omorata de sot

Ce spun artistii romani despre moartea Madalinei Manole

Madalina Manole a murit

Eniko, vaduva lui Serban Georgescu: "A murit iubind-o pe Madalina"

Madalina Manole: "Erau momente cand l-as fi impuscat"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea