Social

Carlos, luat cu arcanul

Portarul Boavistei a declarat pentru cotidianul Record ca regreta despartirea de formatia portugheza, banii fiind cei care au decis perfectarea transferului la Steaua, fara sa stie ca averea patronului ar putea fi confiscata.

Amanuntele interesante ale transferului lui Carlos Alberto Fernandes de la Boavista la Steaua incep sa iasa la iveala. Astfel, cotidianul portughez Record a dezvaluit ca portarul nascut in Congo nu a fost atit de entuziasmat de venirea in Romania pe cit a lasat sa se inteleaga. Nu a fost dorinta mea sa plec. Sint foarte trist, a declarat Carlos, precizind ca banii, atit cei primiti de el, cit si cei care au intrat in contul Boavistei, au fost cei care au contat: In fata cifrelor nu am putut sa spun nu. Si avind in vedere situatia in care se afla Boavista.... De asemenea, portarul portughez a dezvaluit ca transferul sau a fost tinut secret, inclusiv fata de antrenor: Antrenorul habar nu avea ca plec. El a trebuit sa fie ultimul care a aflat acest lucru. Nu a fost usor sa joc, stiind ca apoi voi pleca.

Portarul Carlos, pentru care Steaua a platit o jumatate de milion de euro, isi va aminti insa multa vreme de prima intilnire cu noii sai colegi, care s-au batut cu adversarii de la Steaua Rosie Belgrad in amicalul disputat duminica, in Cipru.

Antrenamente de box

Intilnirea cu formatia pregatita de Walter Zenga , antrenorul care a adus ultimul titlu in Ghencea, a fost una dura, marcata de intrari tari, principalii vinovati fiind Mirel Radoi si sirbul Zigici. Si Mircea Lucescu a facut spectacol intr-o partida de pregatire, meciul dintre Sahtior si Slavia Praga fiind intrerupt in minutul 70, cind tehnicianul roman a intrat pe teren si s-a certat cu arbitrii, care au parasit ulterior gazonul.

Hagi: Sintem obositi

Intors din cantonamentul efectuat in Cipru, Gica Hagi s-a aratat multumit de jucatorii sai, care au reusit sa cistige trei partide amicale, remizind intr-una si pierzind alta: Au crescut, s-a vazut asta pe fiecare zi care trecea, precum si in evolutia lor din meciuri. Mi-a placut atitudinea pe care au avut-o, au fost foarte atenti, foarte preocupati sa faca totul cit mai bine. Sintem obositi mai mult mental, muncim de aproape trei saptamini, cite doua antrenamente pe zi, si nu e usor. Astfel, antrenorul timisoarei le-a dat trei zile libere elevilor sai, pentru a se putea odihni. Ramas in Cipru, cu Dinamo, Florin Bratu a incercat o chitara dintr-un magazin, declarind: Merge! Asa va fi si cu rivalii nostri, vor dansa dupa cum le cintam noi! Cel putin pina acum asa e, si noi, cei de la Dinamo, nu vrem sa schimbam melodia.

In ultimul amical disputat in Cipru, ciinii au invins cu 3-1 ocupanta locului opt din campionatul Coreei de Sud, golurile fiind semnate de Grigorie , Balan si Niculescu. Pe de alta parte, Mihai Stoica, directorul tehnic al Rapidului, a urmarit pe viu pe Hertha, concluzionind: Este o echipa imprevizibila, cu citeva individualitati care pot face diferenta. Dar nu este peste Feyenoord. Sansele sint 50-50 la suta.

Sechestru aminat pe averea lui Gigi

Dosarul privind sechestrul asupra averii lui Gigi Becali a fost aminat cu inca o luna, dupa ce avocatii finantatorului din Ghencea au cerut timp pentru studierea unor noi acte depuse la dosar. Acestia au motivat ca recursul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) se intemeiaza pe aceste acte - referitoare la sechestrarea unor bunuri ale finantatorului FC Steaua - care au fost depuse dupa decizia Judecatoriei Sectorului 3.

Instanta bucuresteana a admis, in noiembrie, contestatia lui Gigi Becali fata de masura dispusa de ANAF privind instituirea sechestrului asigurator asupra averii sale.

Totodata, instanta a dispus anularea deciziei de sechestru si ridicarea acestuia, iar ANAF a facut recurs la aceasta masura.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea