Social

#RO-ALERT #coronavirus #carantina #pandemie #maramures

Carantina in mai multe localitati din Maramures. Locuitorii anuntati prin RO-ALERT

 

Mai multe localitati din judetul Maramures au intrat in carantina. Locuitorii au fost anuntati de carantinarea localitatilor printr-un mesaj Ro-Alert.

Este vorba despre localitatile Remetea Chioarului, respectiv pentru localitatea Recea cu satele apartinatoare Mocira, Lapusel, Sasar si Bozanta Mica. Aici carantina a intrat in vigoare incepand de astazi, 15 februarie, si va dura 14 zile. Masurile de carantinare sunt aceleasi care au fost luate si pentru carantinarea altor localitati de la inceputul pandemiei.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta transmite faptul ca se asteapta de la nivel central emiterea documentelor pentru instituirea masurii de carantinare zonala pentru localitatea Remetea Chioarului, respectiv pentru localitatea Recea cu satele apartinatoare Mocira, Lapusel, Sasar si Bozanta Mica, potrivit realitateademaramures.net.

Presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, a declarat ca s-au primit ordinele Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat privind instituirea masurii de carantinare zonala pentru localitatea Remetea Chioarului, respectiv localitatea Recea si satele apartinatoare Mocira, Sasar, Lapusel si Bozanta Mica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea