Social

# iMapp Bucharest 2015 #Noapte Alba Bucuresti #zilele bucurestiului

Capitala petrece! Ce surprize te asteapta cu ocazia Zilelor Bucurestiului 2015

In perioada 18-20 septembrie in Bucuresti Primaria Capitalei sarbatoreste cei 556 de ani de existenta ai Bucurestiului: concerte de muzica alternativa, folk, electronica, muzica simfonica, targuri tematice, unul dintre cele mai impresionante spectacole de video-mapping din lume (iMapp Bucharest), instalatii interactive, animatii proiectate, jocuri de laser si sunet, instrumente muzical-vizuale si tehnologii de ultima generatie.

Piata Constitutiei, iMapp Bucharest 2015

Pe 19 septembrie, fatada Casei Poporului va fi personalizata si reinterpretata printr-o imagine 3D complexa ce anima prin forme si culoare suprafata cladirii de aproximativ 20.000 de metri patrati. Seara va incepe cu un concert sustinut de Argatu' & Friends, urmat de Suie Paparude ce va canta in deschiderea celebrei formatii de electro-swing PAROV STELAR, scrie metropotam.ro.

Centrul Istoric, Noaptea Alba a Bucurestiului – Instalatii interactive

Capitala devine, pentru o noapte, o retea de instalatii interactive si instrumente audio-vizuale care o transforma intr-un teren de joaca.

In cadrul evenimentului din 19 septembrie se va lansa aplicatia mobila ARCUB, disponibila in iOS si Android, care ii va tine la curent pe bucuresteni cu ultimele noutati din teatru, film, muzica, expozitii si evenimente marca ArCuB.

Gala Folk You! Florian Pittis

Anul acesta, Gala Folk You! Florian Pittis va avea loc in Piata George Enescu, in zilele de vineri, 4 septembrie 2015, si sambata, 5 septembrie 2015. Intrarea e libera.

Gara Baneasa - Sound & Vision – Festival de Muzica Alternativa

Primul festival de muzica alternativa 100% romaneasca, Sound & Vision reuneste pasiunea pentru beat-urile indie rock, synth-uri electro si freestyle rap cu ultimele trenduri in arta vizuala.

Parcul Cismigiu - Kid's City

In perioada 18-20 septembrie, Parcul Cismigiu se va transforma intr-un spatiu de aventura si distractie pentru copii.

Parcul Herastrau – Intrarea Charles de Gaulle - Povesti de Bucuresti

Trei zile de sarbatoare, 18-20 septembrie, in care bucurestenii si turistii sunt invitati sa participe la reconstituirea atmosferei Bucurestiului de odinioara, printr-o serie de manifestari, precum Targul Bucurestiului, zona culinara, concerte, parada costumelor de epoca, „Bataia cu flori", statui vivante, piese de teatru si spectacole de acrobatie si echilibristica.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea