Social

Capii de serie pentru CE 2004

Uniunea Europeana de Fotbal (UEFA) a anuntat capii de serie pentru tragerea la sorti a grupelor turneului final al campionatului Eurpean din Portugalia 2004.

Portugalia, Franta, Suedia si Cehia vor face parte din prima urna la tragerea la sorti programata pentru 30 noiembrie (ora 13,00, la Bucuresti), la Hotelul Pavilhao Atlantico, din Lisabona. In urna B se vor afla Spania, Italia, Anglia si Germania, in urna C vor fi Olanda, Croatia, Danemarca si Rusia, iar din ultima urna, D, vor face parte Bulgaria, Elvetia, Grecia si Letonia.

Pentru turneul final al CE de tineret (jucatori sub 21 de ani), tara gazda va fi aleasa de Comitetul Executiv al UEFA pe 10/ 11 decembrie , la Nyon, tragerea la sorti a celor doua grupe de cate patru echipe urmand sa aiba loc in tara organizatoare a competitiei pe 12 februarie 2004.

Pentru Olimpiada de la Atena (2004) se vor califica finalistele si castigatoarea meciului pentru locul trei, alaturi de Grecia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea