Social

Cantonamente siberiene

Formatiile care inca n-au migrat in tarile calde, pentru pregatire, se antreneaza fie prin nameti, la -20 de grade, fie in sala. Cele care au plecat inregistreaza esecuri sau semiesecuri la temperaturi de vara.

Temperaturile aproape siberiene din aceste zile au gasit fotbalistii romani in plina pregatire pentru returul Diviziei A. Chiar daca majoritatea gruparilor au migrat in zone mai calde, cu precadere in Cipru, formatiile care inca n-au luat calea tarilor cu temperaturi de vara s-au vazut fortate sa se pregateasca la -15, -20 de grade, printre nameti de zapada. Este si cazul gruparii gorjenilor de la Pandurii Tirgu-Jiu, care se antreneaza la munte, in cantonamentul de la Rinca, sub comanda lui Viorel Hizo . Cel mai mult are de suferit insa fotbalistul congolez Armel Disney. Jucatorul, care a invatat sa joace fotbal la temperaturi de 30 de grade, infrunta vremea din Romania cu doua perechi de manusi, doua caciuli si trei perechi de sosete. Cu toate acestea, fotbalistul a suferit chiar si un soc termal. La unele antrenamente e aproape congelat si l-am trimis, pe finalul sedintei, la hotel, a confirmat Viorel Hizo. Cu aceleasi probleme se vor confrunta si bacauanii, care au ales sa se pregateasca doar in Romania. Miine, elevii lui Cristi Popovici vor pleca in cantonament la Slanic Moldova , dar nu se stie inca programul de antrenamente. Nu putem sa ne pronuntam in momentul acesta. Vom vedea. Daca va fi foarte frig, ne vom pregati in sala; daca nu, afara. Vom analiza temperatura in fiecare zi, ne-a precizat presedintele moldavilor, Gheorghe Chivorchian.

Infringeri pentru Rapid si Poli

Daca nu se confrunta cu vicisitudinile vremii, echipele romanesti de peste granite au batai de cap cu adversarii. Astfel, Rapid a inregistrat, duminica, primul esec al cantonamentului din Cipru, 1-2 in compania bulgarilor de la Litex Loveci. A redebutat, in schimb, cu gol Daniel Pancu . Tot in Cipru si tot in compania unor bulgari a pierdut si Poli Timisoara, 1-3 cu Levski Sofia. Aflati in Antalya, galatenii lui Petre Grigoras au incheiat la egalitate, 1-1, in compania rusilor de la K. S. Samara.

Ciini mofturosi

Departe de nameti si de frig, dinamovistii au standarde ridicate in Cipru. Nemultumiti de conditiile oferite de Hotel Episkopiana, elevii lui Esteban Vigo si-au schimbat cantonamentul. Delegatia ros-albilor s-a mutat ieri la hotelul de cinci stele The Golden Bay Beach, din Larnaca. Dupa Dinamo, Rapid si Poli Timisoara, Steaua va inchide, astazi, patrulaterul formatiilor cu sanse la titlu prezente in insula Afroditei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea