Social

#canicula romania #vreme septembrie #prognoza meteo #vremea

Canicula in mijloc de septembrie!

Temperaturi de vara torida in mijlocul lunii septembrie! Asa se anunta vremea astazi pentru in majoritatea zonelor tarii!

Cele mai ridicate temperaturi, 35-36 de grade, se vor inregistra in Campia Romana, dar valorile termice vor trece de pragul unei zile de vara si vor fi caniculare in mai toate regiunile serii.

Cerul se va innora dupa lasarea serii in zonele vestice si sud-vestice, acolo unde vom avea parte si de ploi de scurta durata. In zonele de munte si de sud vest, vantul va fi ceva mai alert.

In Bucuresti vom avea parte de arsita si de temperaturi de 35 de grade la umbra. Totusi, vor exista si adieri de vant care vor racori atmosfera.

Vremea schimba foaia maine, instabilitatea atmosferica se va accentua in vestul, centrul si nordul tarii si aici sunt asteptate averse cu tunete, fulgere si posibil caderi de grindina.

Sursa foto: 7-Themes.com

Precipitatiile vor fi mai putine spre mijlocul saptamanii, iar temperaturile vor ramene ridicate, in jurul valorii de 29 de grade Celsius.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea