Social

#scandal sexual #candidat #chisinau #comunist

Candidatul comunistilor la Primaria Chisinaului, in mijlocul unui scandal sexual

Chisinaul, zguduit de un nou scandal sexual. De aceasta data insa, nu este unul care sa aiba un cetatean sau oficial roman in centrul atentiei, ci un comunist moldovean .

Un film in care Veaceslav Iordan, fost candidat al Partidului Comunistilor din Republica Moldova pentru primaria capitalei moldovene, intretinea relatii sexuale cu doua tinere, a fost data publicitatii luni de o televiziune moldoveana.

Inregistrarea, care a fost facuta cu camera ascunsa , a fost difuzata ieri de catre Jurnal TV, si mai apoi retrasa, dupa doua ore, dupa cum noteaza Realitatea TV. Iordan, care in prezent este director general al Agentiei "Apele Moldovei" a fost filmat in pozitii intime cu cele doua tinere, a caror identitate nu este cunoscuta inca.

Acesta este al doilea scandal de acest gen care se desfasoara la Chisinau in decurs de o saptamana. Saptamana trecuta, consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, a fost nevoit sa isi prezinte demisia dupa ce in presa a aparut un filmulet in care intretinea relatii sexuale cu o angajata a misiunii diplomatice.



Sursa video: Realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea