Social

Candidatii la Primaria Iasi si oamenii din spatele lor

Daca PDL merge pe mana lui Felix Tataru , cel care a lucrat cu Traian Basescu, candidatul independent Irina Schrotter il asculta pe Claudiu Saftoiu , fost consilier prezidential.

Lupta pentru scaunul de primar al Iasiului a concentrat in capitala Moldovei unele dintre cele mai importante nume in domeniul consultantei politice din Romania. Anul acesta, doi dintre candidatii cu sanse mari au ales sa mearga pe mana profesionistilor.

A dat lovitura cu sotii Saftoiu

Privita initial cu rezerve, candidatura creatoarei de moda Irina Schrotter a reusit sa se impuna de cateva saptamani in comentariile analistilor politici locali, in special datorita „strategilor“ anuntati pentru campania electorala.

Astfel, brandul „Irina Schrotter“ va fi promovat de firma „Capital Promotion“, condusa de sotii Adriana si Claudiu Saftoiu. Fostul sef al SIE a facut deja cateva deplasari la Iasi, fiind remarcat in asistenta de la intalnirile cu iesenii pe care Schrotter le-a avut in mai multe cartiere din oras.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea