Social

Candidat-surpriza din partea PNL Cluj

PNL Cluj si-a anuntat, in sfirsit, candidatul pentru functia de primar al municipiului. Cap de lista este chirurgul Manuel Chira, acesta fiind urmat de Teo Peter Jr. si Steluta Cataniciu pe lista pentru consiliu.Candidatura chirurgului Manuel Chira pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca a fost anuntata ieri de catre presedintele organizatiei judetene a PNL, Marius Nicoara , alaturi de omologul sau la nivel local, deputatul Horea Uioreanu .

Acestia au tinut sa precizeze ca alegerea candidatului a fost facuta pe baza unor studii si a unor sondaje care l-au plasat pe Chira drept cel mai potrivit pentru a fi lansat in cursa pentru Primarie, in pofida faptului ca experienta sa in administratia locala este una redusa.

„Mi se poate reprosa lipsa de experienta, dar sint un om cu viziune, ale carui lacune intr-un anumit domeniu vor fi compensate de experienta punctuala a celorlalti membri din echipa propusa pentru consiliul local“, a spus Chira, mentionind ca procentul spre care va tinti PNL Cluj in cadrul alegerilor din vara este de cel putin 20% din numarul alegatorilor. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea