Social

#citu #restrictii romania # florin citu #restrictii

Cand vor fi introduse in Romania noi restrictii? Anuntul clar facut de Florin Citu

Valul patru al pandemiei de coronavirus este inevitabil si in Romania. Numarul infectiilor cu noua tulpina virala Delta a crescut foarte mult si in tara noastra. De asemenea, se tot vehiculeaza ca din cauza acestei mutatii, care se raspandeste rapid si este mult mai contagioasa, vor fi introduse noi restrictii in Romania.

 

Florin Citu a dat asigurari ca in mandatul sau nu se va intampla ca pe timpul lui Ludovic Orban, iar pietele si mall-urile nu se vor mai inchide.

”Cand se ajunge la 1 la mie, relaxarile dispar, la fel cand se ajunge la 2 la mie, la 3 la mie. Vom vedea pe parcurs ce se intampla. Sper ca Ministerul Sanatatii sa fie pregatit. Vom face tot ce tine de noi ca sa nu ajungem acolo (n.r. la 1.500 de infectari pe zi). Inainte de valul 3 nu aveam vaccin.

Cand s-a terminat valul 3, am spus sa nu se reduca nimic pentru COVID. Nu e de speriat, nu ar trebui sa ajungem acolo. Solutia este vaccinarea. Daca ne vaccinam, nu ajungem acolo, nu punem presiune pe sistemul de sanatate. Nu putem sa restrictionam pentru persoanele vaccinate. Cand ajumge la 1 la mie, 2 la mie, 3 la mie, nu vom introduce restrictii pentru vaccinati. Dar, nu putem sa impunem conditii doar pentru nevaccinati, de exemplu circulatia noaptea. Nu voi inchide pietele, mall-urile, nu voi inchide economia.”, a precizat Florin Citu la Digi24.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea