Social

# redeschidere scoli #ministrul educatiei #scoli #anunt #elevi

Cand se vor intoarce elevii in scoli. Anuntul momentului

Elevii asteapta cu nerabdare intoarcerea la scoala. La fel si multi dintre parinti. Momentan nu se stie cu exactitate cand se va intampla acest lucru. Potrivit ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, este posibil ca scolile sa se redeschide treptat, in functie de situatia epidemiologica din zona respectiva.

 

"In urma discutiilor avute astazi (4 ianaurie) cu mai multi reprezentanti ai procesului de invatamant din Romania - cadre didactice, inspectori scolari, asociatii ale parintilor, ale elevilor si studentilor, cu reprezentantii sindicatelor, cu ministrul Sanatatii - a reiesit ca trebuie sa avem in vedere evolutia epidemiologica in urma vacantei de iarna.

Aceste rezultate vor fi disponibile la jumatatea lunii ianuarie. Apoi, vom urmari si modul in care se va desfasura campania de vaccinare si vom tine cont si de aceste date.

Am transmis note ISJ-urilor si universitatilor din tara cu privire la centralizarea informatiilor privind disponibilitatea profesorilor de a se vaccina. In urma acestei analize, orice scenariu este deschis, inclusiv cel in care am putea avea o redeschidere pe zone a scolilor, prioritate avand zonele cu cea mai mica rata de infectare", a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea