Social

# sfarsit pandemie # oandemie #coronavirus #bill gates

Cand s-ar putea sfarsi pandemia de coronavirus. Previziunea lui Bill Gates

Celebrul miliardar Bill Gates a facut noi precizari despre cand s-ar putea sfarsi pandemia de coronavirus, cu care intreg mapamondul se lupta de aproape doi ani. Bill Gates a facut o noua previziune si a declarat ca pandemia ar putea lua sfarsit in pana la jumatatea anului viitor, daca nu va aparea o noua varianta periculoasa intre timp, ce ar putea fi rezistenta la vaccinuri.

 

Cu ajutorul imunitatii naturale si cea data de vaccin si tratamentele orale emergente, „rata moralitatii si rata infectarii ar trebui sa scada masiv”, a declarat fondatorul Microsoft, joi, la Bloomberg New Economy Forum din Singapore.

Problemele privind vaccinarea impotriva COVID-19 se vor schimba anul urmator, a spus Gates, pe masura ce problemele de aprovizionare sunt rezolvate.

Cea mai mare provocare in viitor ar trebui sa fie reprezentata de logistica de distribuire a vaccinurilor.

„Vaccinurile sunt un lucru foarte bun, iar constrangerile de aprovizionare vor fi in mare masura rezolvate in prima parte a anului viitor, prin urmare, vom fi limitati doar de logistica si cerere”, a spus Gates intr-un interviu virtual cu Bloomberg.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea