Social

#droguri #heroina #canabis #agentia nationala antidrog #captura droguri #amfetamina

Canabisul, heroina si amfetaminele, cele mai capturate droguri in Romania

Potrivit Agentiei Nationale Antidrog, cele mai capturate droguri din Romania in anul 2011 au fost canabisul, heroina si amfetaminele.

Majoritatea drogurilor confiscate reprezinta cantitati mici provenite din combaterea traficului stradal. In anul 2011, s-a inregistrat o crestere substantiala a confiscarilor de amfetamine si metamfetamine.

Romania continua sa se confrunte cu problema comercializarii si consumului de substante noi cu proprietati psihoactive. Potrivit rapoartelor Agentiei Nationale Antidrog (ANA), canabisul este drogul cel mai frecvent depistat in randul conducatorilor auto.

Rapoartele ANA mai arata si ca fenomenul traficului si consumului ilicit de droguri este concentrat in marile aglomerari urbane. In ultimii ani s-au inregistrat cresteri ale consumului de droguri si in partea de nord - est a tarii, in orase precum Iasi, Suceava sau Bacau.



Sursa foto: ziaruloval.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea