Social

#campanie sociala #vel pitar #donatii #paine

Campanie sociala Vel Pitar: "Imparte! E mai mult decat o felie de paine!"

bucuresti incluse de Vel Pitar in campania "Imparte! E mai mult decat o felie de paine!" sunt: Centrul de plasament "Robin Hood", Centrul de ingrijire si asistenta sociala pentru varstnici Nr. 1 si Cantina sociala coordonata de Asociatia "Sfantul Stelian".

Centrul de plasament "Robin Hood" are o capacitate de 60 de locuri si ofera gazduire copiilor cu varste intre 4 si 18 ani.

Centrul de plasament ofera servicii de tip rezidential si are ca scop asigurarea accesului copiilor, pe o perioada determinata, la gazduire, ingrijire, educatie si pregatire in vederea reintegrarii sau integrarii familiale si socio-profesionale.

Centrul de ingrijire si asistenta sociala pentru varstnici Nr. 1 adaposteste 92 de persoane varstnice. Institutia medico-sociala are o vechime de peste 50 de ani si adaposteste pacienti cu polipatologie  geriatrica, posesori de certificate de persoana cu handicap.

Cantina sociala coordonata de Asociatia "Sfantul Stelian"are o capacitate de 70 de persoane si ofera suport nutritional pentru diferite categorii sociale de beneficiari – copii ai strazii si din familii dezavantajate, familii numeroase, fara posibilitati financiare, varstnici singuri, cu venituri insuficiente si persoane fara adapost .

Vel Pitar a initiat aceasta campanie sociala ca raspuns la problemele si necesitatile comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Vel Pitar crede in valoarea si potentialul societatii romanesti de a-si ajuta semenii si doreste sa contribuie la un viitor mai bun si un trai decent pentru cat mai multe persoane fara posibilitati financiare.

Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morari, cu produse care ajung zilnic pe masa a 1.500.000 de consumatori.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea