Social

#ilegal #animale #germania #holocaust #peta

Campanie PETA interzisa in Germania

Campania PETA "Holocaust in Your Plate" a fost interzisa de catre Curtea Constitutionala din Germania. Campania compara sacrificarea animalelor cu uciderea prizonierilor din lagarele naziste.

Dupa ce a cauzat multe controverse in SUA, campania "Holocaustul in farfuria dumneavoastra" a fost interzisa in Germania pentru ca ar provoca "banalizarea destinului victimelor Holocaustului", informeaza Realitate.net.

Magistratii germani au hotarat interzicerea campaniei si pentru ca aceasta ar fi pus in pericol respectarea evreilor din Germania.

Campania prezinta imagini cu evrei din lagarele de concentrare naziste alaturi de imagini cu gaini in custi si are sloganul "Pentru animale, toti oamenii sunt nazisti".

Organizatia PETA beneficiaza de sprijinul multor celebritati , dar nu este straina de scandaluri. Dupa acuzatii ca ucide animalele pe care le "salveaza" si ca sustine criminali care ataca laboratoare de cercetare pe animale, PETA a scandalizat opinia publica in Canada cand a incercat sa difuzeze un clip care compara decapitarea unui pasager dintr-un autocar cu sacrificarea animalelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea