Social

Campanie anti-Columbeanu

Monica si Irinel, vedete ale unui reality-show TV, sunt tinta unei campanii initiate de AMC si politicianul Lavinia Sandru .



Asociatia Consumatorilor de Media (ACM) a initiat o campanie de strangere de semnaturi pentru inlaturarea show-ului celor doi "porumbei" de la B1 TV.

Intr-o actiune separata Lavinia Sandru, vicepresedintele PIN, i-a sesizat cu privire la efectele nocive ale acestui show pe ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, si pe presedintele CNA, Ralu Filip. Acesta din urma asteapta sedinta de saptamana aceasta, in care sa se hotarasca soarta carierei mediatice a celor doi.

Irinel si Monica nu sunt singurele "personaje indigeste" vizate de A.C.M. Ei fac front comun cu Gigi Becali, Cristian Tantareanu , a carui vacanta in Africa face obiect de stire la Pro TV, cu Dan Diaconescu si cu totii invitatii sai "senzationali". "ACM porneste Vanatoarea de Impostori Publici (VIP)", au anuntat reprezentantii asociatiei sambata, 13 mai, in Parcul I.O.R. din Capitala, in cadrul Targului Voluntariatului "VoluntExpo", organizat de Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti.

In numai patru ore, s-au strans 670 de semnaturi, dar, asa cum a declarat Horea Mihai Badau, presedintele organizatiei, sunt asteptate 500.000 de semnaturi, care vor fi trimise la CNA. Daca tot nu vor obtine nimic, membrii ACM vor trece si la alte forme de protest.

Ei au modelul unei asociatii similare din Franta, care a protestat fata de unele inregistrari din programul " Big Brother ", descarcand gunoaie pe trotuarul din fata televiziunii respective. Membrii ACM considera ca "No Comment" ar incalca unele dintre drepturile din "Declaratia consumatorului de media", printre care protectie fata de vulgaritate si fata de prost gust.

Ralu Filip, presedintele CNA, a declarat ca se vor cauta cai legale pentru interzicerea acestui show. Totusi, acesta a spus ca disparitia emisiunii nu va face societatea romaneasca mai curata sau mai morala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea