Social

Campania electorala lasa Guvernul fara ministri

O treime din ministerele Cabinetului condus de Calin Popescu-Tariceanu lucreaza fara ministri, pentru ca acestia sunt ocupati cu campania electorala. Astfel, titularii a cinci ministere si inca trei secretari de stat candideaza la diverse functii in judete.

Toti cei trei demnitari din conducerea Ministerului Dezvoltarii sunt in campanie electorala. Ministrul Laszlo Borbely candideaza la la Primaria Targu Mures si in prezent este in concediu de odihna pentru 30 de zile lucratoare, informeaza Realitatea TV.

Printre ministrii care candidadeaza la alegerile de luna viitore se numara ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei- candidat PNL la Primaria Iasi, ministrul pentru IMM, Turism si Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi-candidat PNL la sefia CJ Satu Mare, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban-candidat PNL la Primaria Generala, ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely- candidat UDMR la Primaria Targu-Mures si ministrul Comunicatiilor si Karoly Borbely-candidat UDMR la sefia CJ Hunedoara.

De asemenea, secretarii de stat care candideaza pentru o funtie in administratia locala sunt: secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii , Horia Irimia-candidat PNL la sefia CJ Caras-Severin, secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, Anna Horvath-candidat la CJ Cluj si de la Ministerul Transporturilor, Antonel Tanase -candidat PNL la Primaria sectorului 6. Un alt membru al Executivului, Ilie Bolojan, a demisionat din functia de secretar general al Guvernului inainte de inceperea campaniei electorale.

Dintre cei opt demnitari guvernamentali angajati in campanie, doi si-au luat concediu pe toata durata concursului electoral: Laszlo Borbely si Cristian Adomnitei. Ministrul pentru IMM-uri intra in concediu din 9 mai, iar Ludovic Orban a declarat pentru Realitatea TV ca va fi in concediu de odihna incepand cu 16 mai.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea