Social

#acasa la bunici #camin de batrani #ingrijire batrani

Caminul de batrani "Acasa la bunici" - un mediu sanatos si sigur in care batranii sunt ingrijiti cu iubire

Caminul "Acasa la bunici" este locul unde batranii primesc ingrijire si se bucura de confortul dorit. In acest camin bunicii beneficiaza de asistenta medicala si psihologica permanenta, dar si de servicii medicale personalizate pentru cei care sufera de anumite afectiuni.

 

Caminul "Acasa la bunici" este locul unde batranii primesc ingrijire si se bucura de confortul dorit. In acest camin bunicii beneficiaza de asistenta medicala si psihologica permanenta, dar si de servicii medicale personalizate pentru cei care sufera de anumite afectiuni.

Caminul de batrani "Acasa la bunici" este situat in Bucuresti, in apropierea parcurilor Tineretului si Carol I, intr-un imobil nou si modern.

Varstnicii dispun de cele mai bune conditii de cazare, atentia cuvenita si supraveghere continua oferita de un personal cu experienta in ingrijirea persoanelor in varsta.

Camerele caminului sunt dotate cu mobilier nou, televizor, aer conditionat si internet, iar acolo unde este nevoie caminul dispune de mobilier specific persoanelor cu probleme motrice. Batranii pot alege sa se cazeze in camere cu 1, 2, 3 sau chiar 4 paturi.

Grupurile sanitare sunt curate, spatioase si dispun de toalete, chiuvete si bideuri moderne, de cea mai buna calitate.

“Acasa la bunici” este un spatiu primitor ce ofera siguranta, liniste, relaxare si o atmosfera prietenoasa si familiala, pentru ca batranii sa nu se simta niciodata singuri. Aici, batranii vor putea oricand sa se bucure de activitatile care le fac placere, intr-un cadru si intr-o ambianta specifica varstei lor, respectandu-se non-stop masurile de prevenire a raspandirii noului Coronavirus.

Zilnic batranii se spala pe maini cel putin 20 de secunde, cel putin o data pe ora (sau de fiecare data cand este necesar), li se ia temperatura si se asigura vitaminizarea corespunzatoare a acestora

Podelele si toate obiectele/suprafetele si echipamentele folosite frecvent sunt spalate si dezinfectate de mai multe ori pe zi cu substante pe baza de clor/alcool, caci sanatatea si siguranta sunt pe primul loc in cadrul Caminului "Acasa la bunici".

Centrul de ingrijire se face raspunzator cu identificarea membrilor personalului potential infectati si, in cazul in care se impune, toti rezidentii si personalul auxiliar se izoleaza, daca acestia prezinta febra si simptome respiratorii.

Vizitele la batrani se accepta doar cu stricta respectare a masurilor anti-COVID19.

Activitatile grupului si intalnirile in salile de mese la comun au fost anulate, astfel batranii stau, preponderent in camerele lor, urmand ca toate mesele/gustarile sa fie servite acolo (in limita posibilitatilor) sau in anumite cazuri bunicii mananca in sala de mese in grupuri mai mici de persoane si respecta distanta sociala (distanta de cel putin 1,5m intre mese).

Purtarea echipamentului corespunzator (masti, manusi, halate si papuci de protectie) de catre toti angajatii/colaboratorii si respectarea tuturor masurilor de preventie impotriva raspandirii COVID-19, fac din centrul "Acasa la bunici" un mediu sanatos si sigur in care batranii sunt ingrijiti, cu blandete, in mod adecvat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea