Social

Camelia Sucu: "Eu am crezut foarte mult ca Dan isi va reveni"

Intr-un interviu acordat revistei Tango, Camelia Sucu , Manager Class Mobexpert, dezvaluie momentele dureroase prin care a trecut cind a fost parasita de sotul si partenerul de afaceri Dan Sucu - cel care a inlocuit-o cu Diana Lascarescu. Patronul de la Mobexpert traieste o poveste de dragoste cu stirista TVR, fosta amanta a lui Peter Imre - directorul "Philip Morris". Diana Lascarescu a inceput de ceva timp sa se afiseze cu omul de afaceri de la Mobexpert, cu care va avea un copil.

Tango: Simti ca ai depasit momentul greu?
C.S.: Uite, desi au trecut mai bine de doi ani, tot nu pot sa-mi stapinesc lacrimile cind vorbesc despre asta. Nu-mi face deloc bine sa vorbesc despre perioada aceea, in care, o vreme, am stat numai eu cu mine, intre peretii casei. Am tinut departe si fetele de problema aceasta, pina cind m-au facut ele sa ma dezmeticesc, mi-au spus ca au nevoie de mine. Apoi si business-ul ma cerea aici, deci a trebuit sa ma trezesc. Doar copiii si munca m-au ajutat sa trec peste acest moment dureros.
Tango: Poate ca-l iubesti in continuare pe barbatul acesta...
C.S.: Eu l-am iubit foarte mult pe Dan. Sint convinsa ca si acum am sentimente pentru el, pentru ca altfel nu m-ar durea. Dar departe de mine senzatia ca as fi o femeie parasita. N-am avut sentimentul acesta. In plus, eu am crezut foarte mult ca Dan isi va reveni. Crede-ma ca si anul trecut in august eram aproape convinsa ca va reveni... Nu vreau sa spun mai mult... Eu eram in vacanta cu o prietena, el m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt, era si el prin locuri in care mai fuseseram impreuna... Mie mi-a fost foarte greu. Am avut momente in care m-am simtit ca in nisipuri miscatoare, incercind sa-mi tin capul la suprafata, fara nici un ajutor. Cind esti in nisip, degeaba vrea cineva sa te ajute, daca incearca sa intervina doar o sa te bage mai mult la fund.
Tango: Unii barbati pleaca de acasa, altii isi insala pe furis sotia si traiesc povesti de dragoste pe ascuns.
C.S.: Dar de ce? In perioada aceasta, am citit destul de mult si am stat de vorba cu prieteni buni si adevarati. Am citit la un moment dat undeva ca adulterul este "minciuna alba". E una dintre minciunile acceptate. Nu trebuie neaparat sa faci o ruptura numai pentru ca cineva ti-a spus ca ochii tai sint mai albastri decit au fost vreodata. E o mare diferenta intre a rupe o casatorie si a avea relatii in afara casatoriei.
Tango: Cei mai multi barbati au astfel de relatii.
C.S.: Cred ca, dupa ce ai plecat de acasa, daca ajungi sa iti dai seama ca nu a fost decit o relatie pasagera, e cu atit mai dureros. Cred ca abia atunci apare frica de a comunica, dar si lipsa de tarie ca sa spui: "Am gresit! Ajuta-ma sau lasa-ma un timp sa ma refac". E atit de usor si de relaxant pentru spiritul tau sa recunosti ca ai gresit, ca nu stii! Eu cind nu ma pricep, ma informez.
Tango: Dar in dragoste nu e simplu, nu te poti informa... Ai plecat, ai ranit un om si atunci este foarte greu sa recunosti ca ai gresit.
C.S.: Totusi, in ani de zile iti cunosti partenerul si stii cum sa-i comunici ca ai gresit. Asta e parerea mea!
(continuarea in 7 Plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea