Social

Calităţile binefăcătoare ale ceaiului verde

Conţine antioxidanţi care contribuie la creşterea imunităţii şi încetinirea îmbătranirii, reduce riscul apariţiei unor afecţiuni cardiovasculare. De asemenea, poate înlocui cafeaua, fiind un excelent energizant natural. Consumul zilnic de ceai verde reduce riscul de cancer la stomac, esofag, ficat şi previne cancerul de piele. Păstrează aspectul tanăr şi fineţea pielii. Datorită substanţelor antioxidante pe care le conţine, ceaiul verde are efecte de regenerare şi de protecţie a epidermei. În curele de slăbire sunt recomandate trei căni pe zi, deoarece ajută la arderea grăsimilor. Pentru a preveni apariţia cariilor dentare, se recomandă clătirea gurii cu acest ceai, deoarece elimină bacteriile. Pentru un ten frumos şi netezirea ridurilor fine, se poate aplica o compresă călduţă de infuzie de ceai verde, două linguriţe de miere şi două linguriţe de suc de lămaie. Ceaiul verde nu se consumă după ora 17, deoarece conţine cofeină şi poate produce insomnie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea