Social

#licenta #ecaterina andronescu #universitatea spiru haret

Calculatoarele dadeau nota de licenta la "Spiru Haret"

Ministerul Educatiei a facut noi dezvaluiri in urma unui control la Universitatea " Spiru Haret ". Studentii primeau note de licenta de la calculator. Profesorii semnau o singura data pentru un catalog de mii de studenti.

Evaluarea studentilor era facuta la USH exclusiv de calculator. Indiferent de forma de invatamant, la zi, fara frecventa sau la distanta, studentii sustineau examenul de licenta pe internet. Astfel puteau fi examinati pana la 20.000 de absolventi intr-o singura zi.

Examenele din timpului anului erau sustinute prin aceeasi metoda. Pana la 12.000 de studenti incapeau intr-un catalog, semnat o singura data de un profesor. Notele erau publicate in aceeasi zi.

Universitatea considera datele din raportul Ministerului Educatiei eronate si refuza sa suspende inscrierile, masura ceruta de Ecaterina Andronescu.

"Am ajuns la concluzia ca profesorul nu mai trebuie sa semneze in dreptul fiecarui student , ci trebuie sa semneze catalogul ca atare. Este un nonsens ca profesorul sa semneze in dreptul fiecarui student din moment ce se face evaluarea informatica", a precizat Gheorghe Bica, consilierul rectorului Universitatii Spiru Haret, citat de Realitatea.net.

Scandalul a afectat puternic imaginea USH. Numarul de absolventi de liceu care vor sa studieze la Spiru Haret a scazut cu 90 la suta fata de anul trecut.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea