Social

#calatorii #persoane #singure #vacanta #depresie #singuratate #despartire

Calatorii impotriva depresiei si singuratatii

Un psiholog mexican organizeaza calatorii pentru persoanele singure sau divortate, in cadrul carora se predau cursuri cu scopul de a alina depresia si singuratatea.

In plus, oamenii au posibilitatea de a gasi partenerul potrivit . “Acestea sunt calatorii pentru persoanele care au trecut printr-o despartire si pentru acelea care sunt singure”, a declarat Gabriela Gay, initiatoarea acestor cursuri, care sunt singurele din Mexic si din America Latina , conform Univision.

De-a lungul carierei sale, Gabriela Gay si-a dat seama ca persoanele singure au un cerc redus de prieteni. De aici a pornit ideea acestor calatorii care ofera posibilitatea socializarii. Calatoria dureaza trei zile, iar costul unei zile este de 700 de dolari.

Oamenii beneficiaza de terapie in grup, de exercitii in pereche, de baluri mascate si de vizite culturale. Participantii la acest tip de calatorii sunt, in MARE parte, oameni de cariera, cu varste cuprinse intre 30 si 70 de ani. Calatoriile sunt pentru 50 de persoane, si se incearca o egalitate intre barbati si femei, desi, de obicei sunt mai numeroase femeile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea