Social

"Cainii", o haita mare si fericita?

Printre bulele de sampanie si visele unui nou titlu de campioana, oficialii dinamovisti au facut front comun la prezentarea antrenorului Esteban Vigo. O parte din actionarii din Stefan cel Mare au tinut sa puncteze diferentele care vor aparea in "Groapa" odata cu venirea unui tehnician spaniol. "Cu siguranta legaturile dintre Esteban si Cornel Dinu vor fi mult mai stranse decat cele pe care fostul antrenor le-a avut cu Dinu", a declarat Vasile Turcu .
"Promit ca acesti antrenori vor aduce titlul la Dinamo si echipa va ajunge in Liga Campionilor la anul", a spus Ioan Becali , aruncand o sageata spre Falcosul, despre care lasase sa se inteleaga ca nu are mentalitatea pentru a duce alb-rosii in cea mai mare competitie din Europa. "Ii doresc lui Andone multa sanatate . N-am vorbit cu el, dar i-am transmis salutari prin fratele meu, pentru ca eu, fiind mai in varsta, ma asteptam sa ma sune el", a incheiat Giovani declaratiile sale despre fostul antrenor. Nici cel mai puternic sustinator al lui Andone, Nicolae Badea, nu a scapat de sagetile trimise de actionari.
"Inca mai suntem suparati ca nu am primit actiuni, dar sper sa se rezolve. Cred ca se intarzie din cauza birocratiei", a declarat Florin Busca.
"Badea nu a putut ajunge impreuna cu noi la prezentarea noului antrenor pentru ca a fost nevoit sa-si conduca fata la aeroport, ea urmand sa plece peste Ocean, unde este studenta. Cred ca a fost un lucru mai important", a mentionat fostul impresar, afisand un zambet ironic in coltul gurii. "Si sa stiti ca Esteban nu este antrenorul presedintelui, pentru ca el, din functia executiva pe care o ocupa, ne reprezinta pe noi, actionarii", a intervenit Turcu pentru a nu se lasa de inteles ca "principalul" spaniol nu ar fi dorit de o parte a sustinatorilor financiari din Stefan cel Mare.

Esteban Vigo: "Deocamdata nu pot cere mai mult"
Tehnicianul spaniol si-a dat seama ca i-a pus Dumnezeu mana-n cap, din moment ce a ajuns sa antreneze cel putin cinci luni ocupanta primului loc in Romania, dupa experiente nereusite in divizia secunda iberica
- Veti cere detalii de la fostului tehnician?
- Eu ii respect pe colegii mei de breasla si, daca Ioan Andone va dori sa colaboreze, nu voi avea nici o problema in a-i cere detalii despre echipa, pentru ca el le stie cel mai bine. Dar mai am langa mine o persoana care cunoaste in detaliu jucatorii, Cornel Dinu, cu care sper sa colaborez foarte bine.
- Se spune ca sunteti omul presedintelui?
- Nu sunt al nimanui. Eu sunt antrenorul lui Dinamo.
- Cum credeti ca vor reactiona suporterii care l-au sprijinit puternic pe fostul "principal"?
- Le cer fanilor sa aiba putina rabdare. Vor veni rezultatele si atunci sunt sigur ca ma vor sustine si pe mine.
- Cunoasteti jucatorii lui Dinamo?
- Am fost la zi cu rezultatele clubului. Inainte sa plec in Spania pentru a petrece sarbatorile voi lua toate datele posibile despre fotbalisti pentru ca, la reintoarcere, eu si ajutorul meu, Urbano Ortega, sa fim pusi la punct cu toate detaliile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea