Social

#cafea #dauneaza #electoral #chavez

Cafeaua i-ar putea dauna electoral lui Chavez

Cafeaua a disparut din magazinele din Venezuela , ceea ce subliniaza problemele economice ale tarii inainte de alegerile locale si regionale in care mai multi aliati politici ai presedintelui Hugo Chavez risca sa isi piarda posturile.

Venezuelenii merg la urne in 23 noiembrie pentru a-si alege guvernatorii si primarii. Scrutinul va testa sprijinul pe care il are Chavez , la un an dupa ce a pierdut pentru prima oara un scrutin national de la venirea la putere, in 1998, relateaza Reuters. Anul trecut, Venezuela s-a confruntat cu penurii de alimente de baza , precum laptele sau carnea, factor despre care institutele de sondaje spun ca a contribuit la infrangerea lui Chavez la un referendum din decembrie care trebuia sa-i permita sa ramana in functie oricate mandate, atata vreme cat era votat. Autoritatile au rezolvat in mare mare penuriile la inceputul acestui an. Dar in ultimele saptamani, pe rafturile magazinelor a inceput sa fie tot mai rara cafeaua, desi cafenelele par aprovizionate. Si vanzatorii ambulanti reusesc sa o procure, pentru o vinde la pret de doua ori mai mare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea