Social

#cafea capsule #cafea decofeinizata #cafea acasa #cafea serviciu #cafea

Cafea proaspata, aromata si calitativa intotdeauna? Iata unde o gasesti!

Cafeaua ta favorita este cea proaspata si calitativa? Iti doresti sa o ai intotdeauna aromata si proaspata la serviciu sau acasa? La Cafelim gasesti capsule si cafea boabe Lavazza, Illy, Pellini, Vergnano, Tchibo sau Izzo, pentru toate guturile. Cafelim asigura diversitatea produselor, pentru ca acest aspect este urmarit de catre consumatorii de cafea. Pe langa diversitate, Cafelim asigura prospetime, arome si nivel de prajire.

Fie ca iti doresti sa ai o cafea calitativa acasa sau la birou, Cafelim iti pune la dispozitie o gama diversa de produse: cafea boabe, cafea capsule, espressoare, accesorii sau vending. La Cafelim gasesti cafea pentru toate buzunarele, la preturi accesibile si calitate speciala.

Daca esti iubitor de cafea espresso, atunci gasesti la Cafelim Lavazza Espresso Point, un espresso puternic si aromat. Lavazza Espresso Point contine note de ciocolata, de arahide, cremoase si aromate, in functie de gustul tau. Cafelim detine o gama variata de Lavazza Espresso Point: forte e deciso espresso, aroma club gran espresso, aroma e gusto espresso, crema&aroma gran espresso, prajire dark, medium, medium dark si prajire usoara.

Cafea boabe, cafea capsule, cafea macinata, decofeinizata sau pad-uri de cafea, cesti si pahare, zahar si indulcitori, lapte granulat sau topping, toate acestea le gasesti la Cafelim la preturi avantajoase si oferte speciale. Cafelim pune accent pe experienta consumatorului si, de aceea, aduce diversitatea produselor de cafea intr-un singur loc, pentru a fi la indemana clientilor.

Cafelim promoveaza profesionalismul si promptitudinea, calitatea si prospetimea produselor. Iti pune la dispozitie arome si prajiri multiple, branduri si accesorii, in functie de preferintele tale. Ce poate fi mai placut decat mirosul cafelei proaspat prajite? La Cafelim gasesti placerea in ceasca ta de cafea. Asigura-te ca achizionezi produse calitative de la furnizori specializati si de incredere. Cafelim iti ofera tot ce ai nevoie legat de cafeaua ta.

Suesa foto: pixabay.com

                                                                                                                                                 Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea