Social

# cadouri valentine's day #valentines day #cadouri

Cadouri simpatice pentru Valentine’s Day

Cea mai simpla varianta pentru un cadou este cumpararea unui set cadou de-a gata. Exista o gama variata de optiuni de la seturi cadou femei cu parfumuri, cu produse cosmetic, seturi de baie sau chiar bijuterii si haine. Acestea tipuri de seturi cadou sunt special gandite pentru persoanele care nu stiu exact ce ar putea sa cumpere pentru persoana iubita. Poate nu au idei interesante, dar intentii bune sunt.

Bijuterii sau lenjerie intima

Aici deja trebuie o anumita cunoastere pentru a putea alege un cadou potrivite din sfera bijuterii sau lenjerie intima. Poate iubeste aurul, fie poarta doar argint, iubeste bijuteriile fine si elegante, sau prefera piese statement. Nu este usor de ales, insa daca se merge pe aceasta variant de cadu este bine sa fie existe varianta de schimbare sau returnare. Bratara poate fi prea mica, inelul prea mare sau multe alte variabile care sunt greu de ghicit. In cazul lenjeriei intime, poate mai bine se cumpara un voucherul valoric pentru magazinul preferat ca si alternativa mai sigura.

Accesorii luxoase

Geanta aceea pe care si-o dorea de asa mult timp, dar pe care nu ar fi vrut sa dea atatia bani. Sigur s-ar bucura sa o primeasca cadou. Totusi poate nu are gusturi asa scumpe si optiune poate fi ceva din sfera genti dama ieftine cu modele deseobite, facute din piele naturala. Adesea un model deosebit iese mai tare in evidenta decat un brand foarte cunoscut dar cu un design mai banal.

Gadgeturi chic

Ce poate fi un gadget chic pentru o femeie? Ceasuri fitness, telefoane mobile sau poate chiar tablete ieftine pe care sa isi tina retetele preferate. Zilnic apar produse nou, care mai de care mai inovative, iar din sector nu este greu de gasit un produs care sa starneasca macar curiozitatea doamnelor.

Relaxare

Dupa un an asa greu pentru toate lumea, putina relaxare este probabil cadoul dorit de catre orice femeie. O zi la SPA poate fi cea mai frumoasa surpriza facuta persoanei dragi. Piscina, masaj, poate un tratament facial si corporal ii poate da acea stare de bine care nupoate fi replicata de nici un alt cadou fizic. Nu trebuie sa fie neaparat scump, existand variante si de plata a unei sesiuni de masaj si nu trebuie alese tratamente complexe.

De dulce

O porti de clatite cu ciocolata si fructe proaspete poate fi cel mai simplu si simpatic cadou. Nu e nevoie de un buget mare pentru a aduce zambetul pe buze, ci de un gest sincer facut din inima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea