Social

#centru #mos craciun #craciun #copil

Cadouri de 25.000 de euro pentru 300 de copii din centre sociale

In cadrul primei editii a proiectului caritabil "Scrisori pentru mos Craciun" desfasurat de Asociatia Portico in parteneriat cu Fundatia Vodafone, 300 de copii cu varste intre sapte si zece ani vor primi cadouri de la Mos Craciun, cadouri pe care le-au cerut in scrisorile trimise catre acesta.

Evenimentul caritabil va avea loc miercuri la ora 15 la Teatrul de Revista Constantin Tanase.

Copiii provin din sase centre sociale din fiecare sector din Bucuresti, centre de sprijin si consiliere, centre de zi si centre de plasament de tip familial. Cei mai multi dintre acesti copii nici nu s-au gandit vreodata ca ar putea sa-i trimita mosului o scrisoare si sa primeasca ce si-au dorit. Orice copil are dreptul sa viseze si sa creada ca lucrurile pe care si le doreste se pot intampla.

Valoarea totala a cadourilor a depasit 25.000 euro, prin implicarea altor doua companii, ClassLiving si RBS Romania care au contribuit cu donatii in bani .

Echipa din partea Fundatiei Vodafone, care i-a ajutat pe copii sa redacteze si sa trimita scrisorile catre Mos Craciun doresc ca aceste programe sa devina permanente, de-a lungul intregului an si sa nu ramana initiative ocazionale. "Daca fiecare dintre noi si-ar indrepta privirea catre centrele de plasament sau alte centre sociale, atunci nu ar mai exista atat de multi copii care asteapta sa le intindem o mana", sustine Elena Serban, director al Fundatiei Vodafone Romania.

Desi au fost si cateva dorinte pe care mosul nu avea cum sa le indeplineasca, cei mai multi copii si-au dorit in primul rand lucruri care tin de strictul necesar.


Citeste toata stirea pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea