Social

C.V. Tudor ii ameninta cu excluderea din partid pe liderii PRM Bucuresti

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor , a anuntat miercuri ca va aplica sanctiuni pentru Fliala Bucuresti a partidului, condusa de consilierul general Victor Iovici, pentru proasta organizare a lansarii candidatilor formatiunii in alegerile locale in Capitala.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor , a remarcat chiar in debutul discursului de la lansarea candidatilor la Capitala ca manifestarea a fost prost organizata de filiala Bucuresti, pentru ca ulterior sa anunte ca ar putea aplica sanctiuni cu excluderea.

"Vad ca pe unii, cum am spus la intrarea in aceasta sala, ii depaseste situatia. Nicio problema! Ii vom schimba. Nu este nimeni batut in cuie, nici macar eu. Dar unii sunt batuti in cuie si sunt batuti si-n cap. Au impresia ca sunt indispensabili. Nu sunt. Am dat noi afara oameni mai breji care nu faceau treaba", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM si-a exprimat regretul ca spectacolul organizat de partidul sau nu s-a bucurat de foarte multi participanti, aproximativ 100 de membri si simpatizanti aflandu-se in sala. "Este o zi ploioasa, o zi in care traficul este aproape complet blocat in Capitala, dar nu este mai putin adevarat ca si Filiala Bucuresti a organizat foarte prost aceasta manifestare. N-as fi eu daca nu as spune ce gandesc si sa nu creada ca suntem intr-un moment festiv si trec cu vederea proasta organizare", a declarat liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a facut si o succinta analiza a activitatii partidului si a semnalat ca exista unele filiale ale partidului care raporteaza cifre false, in plus chiar el nu cunoaste numarul real al membrilor de partid.

In acelasi discurs, liderul PRM a reiterat o declaratie mai veche in care informa ca independentul Sorin Oprescu nu va primi neconditionat , in turul doi, voturile partidului pe care il conduce.

Filiala PRM Bucuresti este condusa ce consilierul general Victor Iovici, de altfel al doilea nume, dupa Irina Loghin, pe lista candidatilor partidului pentru CGMB.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea