Social

#bush #texas #intoarcere #carte #mandat #decizii dificile

Bush se apuca de scris carti

Presedintele american George W. Bush, al carui mandat va expira in 20 ianuarie, intentioneaza sa se intoarca in Texas cand va parasi Casa Alba.

Intr-un interviu acordat CNN, Bush a declarat ca ar putea scrie o carte despre deciziile pe care a trebuit sa le ia intre 2000 si 2008. "Fara nicio indoiala ma duc direct acasa. Mi-e dor de Texas, iubesc Texasul, am multi prieteni in Texas", a afirmat el, adaugand ca nu are prea multe planuri. "Probabil ca ma voi intoarce si voi trage adanc aer in piept", a spus el. Presedintele in exercitiu a anuntat ca se gandeste la ce ar vrea sa contina, in linii mari, cartea sa. "Vreau ca oamenii sa stie cum a fost sa iau o parte dintre deciziile pe care a trebuit sa le iau", a explicat el. "Cu alte cuvinte cum a fost acel moment? Si am avut o presedintie in cursul careia a trebuit sa iau niste decizii dificile si vreau ca oamenii sa afle adevarul despre cum este este sa stai in Biroul Oval ", a adaugat Bush.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea