Social

#bush #palestina

Bush lasa in suspensie crearea statului palestinian

condoleezza rice le-a transmis oficialilor de la Ierusalim si Ramallah ca, in lipsa unui acord, trebuie sa continue negocierile si sub noua administratie.

Secretarul de stat american Condoleezza Rice s-a aflat ieri la Ierusalim si Ramallah, in incercarea de a asigura continuarea procesului de pace israelo-palestinian dupa schimbarea, in ianuarie, a administratiei de la Washington, relateaza AFP. Casa Alba a recunoscut in premiera, joi, ca este improbabil ca un acord de pace sa fie semnat pana la sfarsitul anului, in conformitate cu obiectivul stabilit in urma cu un an la conferinta de la Annapolis, gazduita de Statele Unite.

 Organizata de administratia Bush si beneficiind de participarea presedintelui palestinian Mahmoud Abbas si a premierului israelian Ehud Olmert, conferinta s-a incheiat prin semnarea unui angajament comun de a ajunge la un acord de pace pana la sfarsitul acestei luni. Obiectivul final urma sa fie crearea unui stat palestinian .

Continuarea in Evenimentul Zilei


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea