Social

#deputati burlaci #negoita chiuariu burlaci

Burlacii din Parlament

Mai multi deputati autohtoni au ales sa se dedice carierei, astfel ca viata amoroasa a ramas pe locul doi.

Printre acestia se numara pesedistul Robert Negoita si Roberta Anastase , presedintele Camerei Deputatilor, cei doi fiind celibatari convinsi, informeaza Gardianul.

Eduard Martin, deputat PSD de Constanta, are o iubita, dar nu se grabeste la altar, la fel si Nicolae Banicioiu , care nu a facut-o inca nevasta pe prietena lui. In lunga lista a burlacilor din Parlament se inscriu si Tudor Chiuariu , Daniela Popa, Brandusa Novac sau Sever Voinescu.

Robert Negoita are 35 de ani si o avere de 300 de milioane de euro. Este deputat si om de afaceri, patron de hotel si de ziar si in cautarea unei iubite.

Probabil de aceea a acceptat si propunerea postului Euforia TV de a participa la emisiunea "Inelul cu diamant", insa nu s-a ales cu o partenera de viata nici in urma show-ului.

La 32 de ani, Roberta Anastase este presedintele Camerei Deputatilor, desi datele fizice ar fi recomandat-o pentru o cariera in modelling. De altfel, Roberta a castigat, in 1994, titlul de Miss Romania si a participat apoi la Miss Univers. A lucrat ca manechin, dar si-a dat seama ca adevaratele satisfactii profesionale nu le poate obtine decat activand in politica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea