Social

# inchidere granite #granite #bulgaria #romania

Bulgaria inchide granitele cu Romania!

Din cauza pandemiei de coronavirus, dar si a numarului de cazuri de infectari care continua sa creasca, Bulgaria a decis sa inchida granitele. Autoritatile au anuntat suspendarea oricarei activitati turistice de peste hotare.

 

Din cauza numarului tot mai mare de infectari, Bulgaria suspenda orice activitate turistica pentru vizitatorii de peste hotare, a anuntat ministrul sanatatii bulgar, Kostan Angelov.

Bulgaria a luat o serie de masuri fara precedent, care vor intra in vigoare chiar de astazi, 27 noiembrie si sunt valabile pana pe 31 decembrie, cu posibilitatea de prelungire, anunta ministrul sanatatii bulgar, Kostan Angelov.

Pe langa suspendarea turismului, Bulgaria ia o serie de masuri drastice, pentru diminuarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Masurile fiind mai drastice decat cele impuse de autoritatile din Romania. Printre acestea se numara:
- suspendarea cursurilor scolare
- suspendarea organizarii de congrese, seminarii, training-uri, team-building-uri si alte astfel de evenimente.
- suspendarea evenimentelor culturale (cu exceptia teatrelor care pot functiona cu o capacitate de maximum 30%)
- inchiderea salilor de sport si suspendarea evenimentelor sportive de natura competitiva, dar si antrenamentele cu persoane in grupuri mari.
- inchiderea restaurantelor (acestea vor putea functiona doar pentru a livra mancare la domiciliu)
- inchiderea salilor de jocuri si a cazinourilor

- suspendarea functionarii magazinelor neesentiale si a mall-urilor (cu exceptia magazinelor alimentare, farmaciilor, magazine pentru animale, banci, asiguratori, furnizori de servicii de plata, poste)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea