Social

#programe #buget #elena udrea #austeritate #razvan ungureanu

Bugetul prezentat de premierul Ponta, criticat de Elena Udrea si de Razvan Ungureanu

Proiectul de buget pe 2013 prezentat aseara de premierul Victor Ponta a starnit o serie de reactii negative din partea unor oameni politici. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu este de parere ca bugetul nu tine cont de tratatul de disciplina fiscala pe care Romania l-a semnat in urma cu un an.


"Marea majoritate a statelor cu deficite structurale mult peste 0,5% din PIB trebuie sa implementeze programe de austeritate si reducere a deficitelor bugetare. Nu avem o alternativa decat sa facem parte din acest acord", a mai spus Ungureanu la B1 TV.

In viziunea deputatului PDL Elenei Udrea, prezentarea de joi seara a fost un bun exercitiu de imagine pentru Ponta. "Am aflat ca romanii nu vor trai mai bine", a declarat Udrea.

In schimb, deputatul liberal spune ca premierul nu a demonstrat ca Romania va avea o crestere economica si ca va reusi sa mareasca numarul locurilor de munca.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea