Social

#social #parcare #sorin oprescu #parcare subterana # parcare subtera na bucuresti

Bucurestiul va avea inca trei parcari subteranane

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat ca Bucurestiul va avea inca trei parcari subterane in zona centrala. Este vorba despre parcarile subterane din spatele Spitalului Coltea, din Piata Valter Maracineanu si de pe strada Edgar Quinet. Lucrarile ar putea debuta chiar in toamna acestui an, dupa finalizarea parcarii de la Universitate.

Sorin Oprescu a precizat ca parteneriatele public-private pentru noile parcari au fost deja semnate, iar autorizatiile de construire sunt in curs de elaboare.

Inainte de alegerile locale din iunie, Sorin Oprescu declara ca parcarea subterana din Piata Valter Maracineanu va avea 242 de locuri, termenul de finalizafre fiind estimat pentru primul semestru din 2015.

In ceea priveste parcarile subterane din Piata Edgar Quinet si zona Spitalului Coltea acestea vor avea o capacitate de 380, respectiv 420 de locuri. Prima dintre ele va fi gata in semestru al doilea din 2013, iar cea de-a doua va fi finalizata in semestrul al doilea din 2015.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea