Social

#euromaster #stare de urgenta #bucuresti

Bucurestiul post-stare de urgenta - unde lucram? Euromaster are raspunsuri!

Pandemia de coronavirus, care a inceput sa isi faca simtita prezenta si in Romania la inceputul anului 2020, a modificat in mod semnificativ orice aspect al vietii cotidiene. S-au schimbat radical modul in care se face shopping, se studiaza sau se lucreaza. Nu doar impactul social a fost unul masiv, ci si cel economic. Foarte multe companii si-au oprit activitatea, au redus numarul de locuri de munca sau si-au transferat operatiunile in mediul virtual.

Exista, insa, si firme care s-au adaptat excelent vremurilor si s-au repliat in asa fel incat sa isi continue activitatea si sa ofere posibilitati de angajare celor aflati in cautarea unui job. Pentru intrebarea referitoare la unde lucram, Euromaster este o companie care poate oferi solutii excelente. Iata care sunt toate avantajele pe care le ofera unul dintre cei mai buni angajatori din Bucuresti!

Avantaje logistice - sediu excelent

Amplasamentul si dotarile locului de munca reprezinta un criteriu extrem de important pentru orice salariat. Este necesar sa lucrezi intr-un mediu confortabil, placut, aflat intr-o zona usor de accesat si care sa iti ofere posibilitati de transport si variante de magazine si restaurante de la care sa iti poti achizitiona zilnic mancare sau alte produse necesare. Post-stare de urgenta este foarte important ca birourile sa fie si excelent igienizate si sa prezinte toate conditiile de siguranta necesare pentru ca tu sa poti lucra linistit.

In Euromaster Business Services angajatii pot lucra remote, insa sunt si persoane care prefera sa vina in continuarea la birou. Sediul companiei este unul amplasat intr-o zona din nordul capitalei. Mai exact, iata unde lucram: Euromaster Business Services are sediul in Global City Business Park, o locatie usor accesibila cu mijloacele de trasnport in comun (autobuz, metrou, tramvai), dar si cu ajutorul unui autoturism personal. Locatia este una care ofera un nivel ridicat de confort si acces la o multime de restaurante si magazine.

Cultura organizationala - accent pe dezvoltare

Post-stare de urgenta, perspectivele sunt foarte importante atunci cand cauti un loc de munca. Instabilitatea nascuta odata cu izbucnirea pandemiei de coronavirus a afectat o multime de angajati si i-a pus in situatia de a ramane fara job. Tocmai de aceea, este foarte important sa optezi pentru a lucra intr-o companie care sa iti asigure stabilitate si perspective de dezvoltare in cadrul sau.

La Euromaster ai o multime de posibilitati de a-ti contura o cariera de succes deoarece compania pune accent pe retentia de angajati si pe dezvoltarea lor pentru viitor. In viziunea Euromaster, reteta succesului in business presupune dezvoltarea angajatilor si oferirea de posibilitati de avansare. Doar intr-un astfel de mediu poti ajunge sa iti doresti sa te dezvolti si sa te auto-depasesti in activitatea de zi cu zi. 

Beneficii competitive 

Dincolo de posibilitatile de avansare, este evident ca pentru orice salariat conteaza foarte mult sa fie remunerat intr-o maniera motivanta. Salariul trebuie sa fie la un nivel ridicat, insa acest lucru nu este suficientpentru ca un loc de munca sa fie considerat de top. In perioada post-stare de urgenta, la Euromaster se pune accent foarte mult pe mediul de lucru si pe beneficiile oferite angajatilor.

Compania iti pune la dispozitie beneficii extra-salariale concrete, dar si avantaje pe care le gasesti cu greu pe piata actuala a locurilor de munca. Firma pune accentul pe echilibrul intre viata profesionala si cea personala a angajatilor, precum si pe o stare psihica buna a salariatilor. Sunt incurajate lucrul in echipa si comunicarea deschisa, sincera, pentru ca problemele sa fie imediat rezolvate.

Ca urmare a crizei economice create de pandemie, foarte multe persoane isi pun intrebarea „unde lucram?”. Euromaster Business Services iti ofera beneficii atractive, posibilitati de dezvoltare si conditii confortabile si flexibile de munca, iar cultura organizationala are ca punct de start starea de bine a  echipei.  

Surse foto: pexels.com si euromaster.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea