Social

#bucuresti #cel mai cool oras #oras european

Bucurestiul, pe locul doi in topul celor mai "cool" orase

Bucurestiul se afla pe locul doi intr-un top al celor "mai cool" orase europene , in clasament fiind incluse 24 de capitale europene plus Barcelona si Milano, potrivit publicatiei Slate.

Fiecare oras a fost analizat in functie de 11 criterii, cum ar fi: pretul mediu al unei halbe de bere, proportia de studenti in populatia totala, calitatea transportului in comun noaptea si legislatia privind cannabisul.

Au fost alcatuite apoi doua clasamente - unul ce a atribuit o "greutate" de 6-15% fiecarui criteriu, iar al doilea in care cazarea atarna mai greu, in procent de 20%.

Bucurestiul s-a situat pe locul doi atat in primul cat si in al doilea clasament. Lisabona este "cel mai cool" oras european in primul clasament si Varsovia in al doilea.

In mod neasteptat, Parisul, Londra si Berlinul s-au clasat prost in acest top, din cauza preturilor mari la cazare, transport si bere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea