Social

# scenariul galben # masuri de relaxare #relaxare #bucuresti

Bucurestiul intra in scenariul galben! Urmeaza relaxari de restrictii?

Capitala intra in scenariul galben al incidentii de cazuri de coronavirus, acestea scazand sub 3 la mia de locuitori. Odata cu intrarea in scenariul galben urmeaza o serie de relaxari.

 

Potrivit prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, daca evolutia incidentei se va mentine in urmatoarele 48 de ore, acesta va convoca Comitetul pentru Situatii de urgenta pentru a relaxa unele masuri restrictive, printre care redeschiderea partiala a cinematografelor si restaurantelor.

”Din fericire, printr-un efort comun al cetatenilor municipiului Bucuresti, in primul rand, dar si al autoritatilor, incidenta infectarii cu Covid 19 a scazut la 2,96/la o mie de locuitori.

Sunt vesti care nu pot decat sa ne bucure!

Vom urmari evolutia indicatorului in urmatoarele 48 de ore, iar in situatia pe care cu totii ne-o dorim, in care gradul de infectare se pastreaza sub 3/la o mie de locuitori, vom convoca in sedinta Comitetul Municipal Bucuresti pentru Situatii de Urgenta in vederea adoptarii unei hotarari prin care unele masuri restrictive sa fie relaxate!

Astfel, in conformitate cu prevederile normative in vigoare, printre masurile vizate se numara si:

- permiterea functionarii cu o capacitate de maxim 30% a institutiilor/salilor de spectacol si cinematografelor"

- redeschiderea activitatilor "la interior" a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, etc, in limita a maxim 30% din capacitatea unitatii;

- permiterea activitatilor cu publicul, pana in limita a 30% a spatiului destinat, a operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc.

Facem un apel la respectarea cu strictete, in continuare, a masurilor aflate in vigoare, astfel putand ca, in curand, masurile de relaxare sa fie si mai generoase!”, a transmis prefectul Traian Berbeceanu, miercuri, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea