Social

#ger romania #vreme geroasa #Bucuresti ger #cod ger prelungit # cod ger

Bucurestiul inghetat, surprins din avion

Nu scapam de ger pana pe 25 ianuarie! Vremea rea are insa si o parte frumoasa: peisaje care iti taie respiratia. Daca astfel de cadre feerice intalnim des in aceasta perioada, iata cum arata orasul inghetat de la mare altitudine. Imagine incredibila cu Bucurestiul inghetat a fost surpirnsa recent de un pilot!

Astfel de peisaje vor mai putea fi surprinse pana la inceputul saptamanii viitoare, caci meterologii au prelungit de azi codul de ger, iar, pana pe 25 ianuarie, temperaturile vor cobori mult sub limita gerului!

In intervalul mentionat, valul de frig va persista, astfel ca vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Doar cinci judete din vest nu vor fi afectate de avertizarea cod galben. Temperaturile minime se vor situa frecvent intre -20 si -15 grade, iar izolat vor cobori si pana la -28…-25 de grade, in timp ce maximele termice, pe arii restranse, nu vor depasi -10 grade.

In cursul noptii de joi spre vineri (21-22 ianuarie) si pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie, temporar vantul va avea unele intensificari in Moldova si in zona de munte. 

Sursa foto: Airlines Travel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea