Social

#castigator logo bucuresti #logo bucuresti #logo #bucuresti

Bucurestiul are un nou logo! Ce parere ai?

Bucurestiul are un nou logo. Desenul contine patru edificii-simbol si va fi declarat oficial castigator saptamana viitoare, daca intre timp nu apar dovezi de plagiat.

In urma descalificarii castigatorului initial, Alexandru Mihai Nenciu este noul castigator. Acesta sustine ca a pornit de la ideea de a crea un logo care sa condenseze, grafic si vizual, un cumul de valori reprezentative pentru bucuresteni – istorice, culturale, sportive si economice.

"Logo-ul creat de mine incearca sa spuna o poveste, sa reconstituie etapele unei istorii, prin reprezentarea simplificata a patru edificii-simbol ale Bucurestiului: Arcul de Triumf, Palatul CEC, Ateneul Roman si Arena Nationala. Logo-ul nu este altceva decat un vector de transmitere a identitatii colective", a spune autorul, potrivit stirileprotv.ro.

Pentru a se evita situatii de genul celei intalnite la primul logo declarat castigator, organizatorii concursului au decis, de comun acord cu membrii juriului, ca inmanarea propriu-zisa a premiului si semnarea contractului de cesiune a drepturilor de autor sa aiba loc in termen de sapte zile de la comunicarea publica a deciziei, mai exact pe 12 maiPremiul ii va fi acordat doar daca in acest interval nu apar sesizari pertinente privind un eventual plagiat sau similitudine cu un alt logo existent. Pana atunci, logoul va fi expus doar pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti si pe pagina de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea