Social

#capitala #bucuresti

Bucuresti365 - platforma interactiva a capitalei!

A avea la indemana toata informatia de care ai nevoie si a fi la curent cu tot ceea ce te intereseaza este un detaliu ce lipseste din viata multor persoane in zilele pe care astazi le traim.

E greu sa nu ai acces la datele referitoare la un eveniment, la un program de stiri sau la detaliile legate de un concert organizat in capitala, asadar mereu intervine frustarea cand te confrunti cu o serie de probleme ce ingreauneaza accesul la informatie.

Singurul portal Bucuresti care ofera stiri actualizate permanent din toate domeniile este Bucuresti365, o platforma online creata pentru tine! Fie ca vrei sa stii cum va fi vremea, sa afli ce a facut echipa ta favorita la meciul disputat aseara sau sa cauti adresa unei institutii, nu trebuie decat sa dai click pe site, urmand ca toate acestea sa-ti fie aratate intr-o secunda.

Echipa aflata in spatele platformei informationale supervizeaza permanent datele ce-ti sunt furnizate, avand grija ca ceea ce-ti este adus la cunostinta sa cuprinda o arie larga de domenii cum ar fi: activitati sociale, stiri mondene, firme Bucuresti, hotarari politice, informatii meteo si multe altele.

O zi obisnuita din saptamana se poate schimba accesand site-ul bucuresti365, un taram al tuturor posibilitatilor, asa cum il numesc cei ce-l frecventeaza in cautarea de radio online sau numeroase alte stiri. Impatimitii ascultatori de radio prefera platforma noastra, caci pune la dispozitie toate posturile, creand in acest mod un ghid de supravietuire al celor ce stau toata ziua tintuiti la birou.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea