Social

#radet #caldura #calorifere #frig

Bucurestenii ingheata de frig in case

Bucurestenii din mai multe cartiere din Bucuresti continua sa inghete de frig in apartamente, cu toate ca Radet a anuntat ca a dat drumul la caldura . Caloriferele sunt insa reci pe durata noptrii, informeaza realitatea.net.

in cartiere precum Rahova, Berceni, Pantelimon sau Drumul Taberei calorifere nu au fost inca alimentate cu caldura. In aceste cartiere cauzele sunt diferite.

Astfel, fie ca apa care pleaca din CET-uri nu are suficienta presiune, fie ca in unele puncte termice ale Radet modernizarea nu a fost finalizata, ori administratorii de bloc nu au dat drumul la robinete, pentru a evita facturile uriase la intretinere, doar cauzlele principale ale nealimentarii cu caldura.

De asemenea, multe asociatii de locatari au hotarat sa dea drumul la caldura de la 1 noiembrie, indiferent de conditiile atmosferice.

Intre timp, pentru a se incalzi, oamenii folosesc radiatoare sau dau drumul la aragaz. In aceasta perioada, temperatura din apartamente nu depaseste 12 grade. Reprezentantii Radet au anuntat insa ca in cateva zile toti bucurestenii vor avea caldura.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea