Social

#drept de vot #carte de identitate expirata #carte de identitate provizorie

Bucurestenii are au carti de identitate expirate le pot schimba chiar si in ziua alegerilor

Serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor din municipiul Bucuresti au anuntat ca si-au extins programul pentru zilele de sambata, 9 iunie, intre orele 8.00 si 16.00 si duminica, 10 iunie, intre orele 8.00 si 21.00.

Astfel, persoanelor cu drept de vot, care nu au act de identitate sau acesta are termenul de valabilitate expirat, li se pot elibera carti de identitate.

Respectiva masura a fost luata cu ocazia alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale, potrivit informatiilor furnizate de Directia Generala de Evidenta a Persoanelor- Municipiul Bucuresti.

Pentru a-i fi eliberata cartea de identitate, solicitantul trebuie sa depuna o cerere scrisa, documentele prin care se face dovada numelui, starii civile, cetateniei romane si a domiciliului si o chitanta care atesta plata unei taxe de sapte lei.

In ipoteza in care solicitantul nu poate prezenta anumite documente, i se poate elibera o carte de identitate provizorie.

Sursa foto: tion.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea