Social

#depozit brico depot #brico depot #amenajare casa #depozit #santier

Brico Depot: preturi de depozit pentru santierul tau

Mesterii prevazatori isi cumpara din timp produsele necesare pentru amenajari viitoare. Acum e momentul pentru achizitionarea instalatiilor electrice si a finisajelor, astfel incat casa ridicata la rosu sa fie gata pana la venirea toamnei.

Catalogul Brico Depot din perioada 30 iulie – 12 august aduce preturi imbatabile la radiatoare, centrale termice si boilere.

Finisajele pentru pereti si pardoseala sunt vedetele acestui catalog. Mesterii si pasionatii DIY au la dispozitie o gama variata de faianta, gresie, lambriuri, parchet si vopsea lavabila in zeci de nuante, iar pana pe 12 august, anumite categorii beneficiaza de indicatorul "Stop Pret".

Mesterii care nu au timp de risipit pot sa-si incarce produsele pentru santier simplu si rapid, direct din zona drive-in. Iar pentru cei care cumpara in cantitati industriale, Brico Depot pune la dispozitie serviciul de transport gratuit.

Descopera lista completa a produselor "Stop Pret" in noul catalog Brico Depot, disponibil in depozite incepand cu ziua de sambata, precum si online si pe aplicatia mobila BRICODEPOT.

"Stop Pret" inseamna produse disponibile periodic, la momentul potrivit, in cantitati limitate, la cele mai mici preturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea