Social

#fotbal #campionat mondial #coreea de nord #brazilia

Brazilia a invins la limita curajoasa nationala a Coreii de Nord

Brazilia s-a impus in fata Coreii de Nord, scor 2-1, intr-o partida contand pentru Grupa G a Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Considerata victima sigura intr-o grupa cu Brazilia, Portugalia si Coasta de Fildes, nationala Coreii de Nord a avut o prima repriza fantastica in fata echipei lui Dunga.

Asiaticii au aratat o organizare defensiva imprecabila in primele 45 de minute, stopand atacurile uneia dintre principalele candidate la castigarea Mondialului sud-african.

Brazilienii au iesit mult mai hotarati de la vestiare si au luat cu asalt careul asiaticilor. Primul care a strapuns reduta nord-coreeana a fost Maicon, care a patrund senzational pe dreapta inscriind dintr-un unghi foarte mic.

Ratarile la poarta Coreii de Nord au continuat, dar multipla campioana mondiala a reusit sa-si dubleze avantajul in minutul 72, cand Elano a profitat de o pasa excelenta de la Robinho pentru a inscrie cu un sut in diagonala.

Sud-americanii puteau inscrie si a treia oara, dar defensiva asiatica a respins cu emotii atacurile insistente, iar cu doua minute inainte de final au reusit sa puncteze prin Ji Yun Nam, care a marcat primul gol al nord-coreenilor la Mondiale dupa 44 de ani.

Brazilia s-a impus astfel la limita si a preluat conducerea Grupei G. Intalnirea de pe Ellis Park a fost de departe cea mai spectaculoasa de pana acum.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea