Social

Branza de burduf, gemurile de Saschiz si cobza de pastrav - la mare cautare

La Muzeul Taranului Roman va avea loc, in weekend, Targul de produse traditionale romanesti. Manifestarea, sprijinita de organizatia internationala nonprofit Slow Food , filiala din Bucuresti, face parte din Festivalul de Film European. Weekendul trecut, targul a adus in fata publicului vizitator alimente preparate traditional, in gospodarii din toate regiunile Romaniei. La mare cautare au fost branza de burduf din Moeciu si gemurile produse de Adept, la Saschiz, care sunt inscrise in catalogul international Terra Madre , dar si cobza de pastrav afumat, produs candidat pentru a fi inscris in acelasi catalog. Raul Cazan, presedintele Slow Food Bucuresti, a declarat ca targul a fost o reusita, vizitatorii au apreciat produsele 100% naturale, iar producatorii si-au vandut toata marfa. La Gala Festivalului Filmului European de astazi, de la Sala Palatului, va fi transmis un mesaj video al Printului Charles al Marii Britanii de sprijin al acestei miscari, a anuntat Giorgio Ficcarelli, seful Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. Targul de la Muzeul Taranului Roman continua la sfarsitul acestei saptamani: vineri, intre orele 16.00-20.00; sambata, intre orele 10.00-20.00; duminica, intre orele 10.00-13.00.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.