Social

# pensionari bonuri #bonuri de masa pensionari

Bonuri de masa pentru pensionari! Cum pot fi obtinute

O anumita categorie de pensionari va beneficia de bonuri de masa, este anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru! Este vorba despre pensionarii care au o pensie sociala minima garantata in valoare de 704 lei. 

Pensionarii vor primi lunar tichete electronice în valoare de 180 de lei, pe care le vor putea folosi pentru a plăti mese calde de la unităţile autorizate, a explicat Violeta Alexandru.

„Un mic sprijin pentru pensionarii cu vârsta de peste 75 de ani şi cu 704 lei la care mă tot gândesc. Aproximativ 130 milioane de euro pentru acest program finanţat din fonduri europene, fiecare persoană urmând să primească 180 lei/lună sub forma tichetelor electronice. Se vor folosi doar pentru achiziţionarea mâncării calde de la unităţile autorizate”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

„Primăriile vor transmite atât tichetele către pensionari cât şi informaţii cu privire la unităţile autorizate, acolo unde acestea se pot utiliza", a notat Violeta Alexandru.La începutul anului, aproximativ 900.000 de persoane erau beneficiari ai pensiei sociale minime garantate în valoare de 704 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea