Social

#obuz #bucuresti #bomba

Bombe neexplodate intr-un sat langa Bucuresti

Locuitorii dintr-un sat din apropierea Bucurestiului se tem ca vor sari in aer atunci cand lucreaza pamantul sau sapa dupa ceva anume. Unul dintre ei a orbit in urma cu trei saptamani dupa ce un proiectil i-a explodat in fata, insa se vorbeste despre existenta inca unor bombe mari in pamanturile din sat.

In solul comunei Comana, din judetul Giurgiu exista mai multe bombe neexplodate . Asta spun satenii, care povestesc despre modul in care muncitorii unei balastiere din zona au descoperit patru bombe la ei in sat. pentru ca muncitorii s-au speriat de ce au gasit, au ingropat la loc proiectilele si nu s-au mai atins de acel loc.

In pietrisul scos din balastiera de la marginea comunei a fost gasit si obuzul care i-a distrus viata sateanului Florin Ene. ''Cand am dat cu cazmaua am auzit o bufnitura, ca o capsa. M-am simtit lovit in ambii ochi si am cazut, probabil, in genunchi. Am deschis ochii si n-am vazut decat alb'', a declarat Florin pentru Realitatea TV.

Ulterior incidentului nefericit, in zona a fost dezamorsat un alt proiectil. Se presupune ca obuzele se afla in pamant inca de pe vremea celui de-al doilea razboi mondial. Pentru a impedica intamplarea altor incidente care ar putea chiar ucide oameni, genistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Giurgiu au anuntat ca au inceput cautarea proiectilelor ingropate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea