Social

Bomba cu sperma are dosar penal

Liderul sindical de la ARO este acuzat de terorism. El e cel care propusese salvarea fabricii prin donarea de sperma.

Politistii pentru Combaterea Crimei Organizate Arges sint in curs sa finalizeze ancheta in cazul unor amenintari care, din 2003 incoace, au fost proferate anonim in municipiul Cimpulung.

Ca urmare a unei perchezitii efectuate la domiciliul lui Ion Cotescu, fost lider sindical la ARO si unul dintre liderii Asociatiei Salvati Muscelul, in calculatorul fiului acestuia au fost gasite probele pe baza carora procurorii isi sustin acuzatia.

Ion Cotescu este acuzat de instigare la violenta si terorism, iar dosarul urmeaza sa fie inaintat in aceasta saptamina Curtii de Apel Arges. In legatura cu invinuirile care i se aduc, Ion Cotescu sustine ca actiunea este dirijata de cei care au pus uzina ARO pe butuci, si ca este nevinovat.

Fac si 16 www .acasa.ro/ani" title="ani">ani de puscarie daca cineva imi demonstreaza ca sint terorist, dar vreau sa plateasca si cei care au dus uzina de ripa, a declarat el.

Ion Cotescu, maistru de profesie si fost lider sindical la ARO, este autorul ideii de salvare a uzinei prin donarea de sperma, initiativa care a primit titlul de cea mai proasta idee de afaceri in anul 2002. Pina in prezent, la Cimpulung au fost raspindite opt astfel de Armaghedoane, ultimul dintre ele, intitulat Armaghedonul saraciei, somajului si excluziunii sociale in Muscel, a aparut la sfirsitul anului 2005.

De-a lungul anilor, acuzatiile s-au indreptat catre cei care au condus ARO si catre liderii PSD care au privatizat uzina din Cimpulung, dar si catre toate formatiunile politice care au promis redresarea acestei societati comerciale.

Printre amenintari, alaturi de focul purificator care sa arda sediile partidelor, vilele si masinile luxoase ale primarilor, consilierilor locali si banditilor care au furat ARO, s-a facut referire si la gripa aviara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea